CATA - Páraelszívó F-2060 WH/L fehér

CATA - Páraelszívó F-2060 WH/L fehér
Cata, melyet 1947-ben alapítottak Spanyolországban, mára a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója. A CATA F sorozat páraelszívóit úgy tervezték, hogy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezzenek, alacsony energiafogyasztás mellett. A készülék továbbfejlesztett energiatakarékos és költséghatékony LED világítással rendelkezik, melynek élettartama tízszerese a hagyományos izzókénak, ugyanakkor 90 %-kal kevesebb energiát fogyaszt. Ez a hagyományos páraelszívó önállóan falra szerelhető, vagy szekrény aljára rögzíthető, 3 sebesség fokozattal rendelkezik. A modern üveg légterelő védi a bútort a feláramló gőzöktől. A fém zsírfilter mosogatógépben mosható. Inox vagy fehér színben, 50 és 60 cm széles méretben választható, így kisebb konyhákba, hétvégi házakba is tökéletes megoldást nyújt. Szabad kivezetéses üzemmód Ha a levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik, (vagyis kivezetéses üzemmódban használjuk), akkor egy 120 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni a csőcsonk segítségével. Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni! Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell légbeeresztést az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül. Nincs lehetősége az elszívott levegőt kivezetni az épületen kívülre? A páraelszívó nem csak légkivezetéses, hanem belső keringtetéses üzemmódban is használható, így az elszívott levegő a zsírszűrő mögé elhelyezhető aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely megszűri a kellemetlen szagokat, majd a levegő visszakerül a konyha légterébe. Ebben az esetben a légszállítási kapacitás a szénszűrő állapotától (telítettségétől) függően bizonyos mértékben csökken. Bővebb leírást a szénszűrő alatt talál, mely opcionálisan rendelhető.

FONTOS!

A páraelszívók biztonságos használata érdekében, felszerelés és beüzemelés előtt mindenképpen tájékozódni kell a termék használati utasításból a főzőlap felülete és a páraelszívó legalsó része közötti min.távolságról.

A min. távolságot a főzőlap típusa (gáz vagy elektromos) határozza meg, Valamint gondoskodni kell a megfelelő légutánpótlásról a hatékony működés érdekében.

Belső keringtetéses (szénszűrős) használat esetén is biztosítani kell a levegő szabad áramlását.

Páraelszívó tulajdonságok
Csőcsatlakozás120
EnergiaosztályC
Légszállítás350/195
Szélesség60
SzínFehér
VezérlésNyomógomb
Világítás1x5,5w LED
Zajszint56-68
Nyomásérték209
Garancia3
Motorok száma1
Forma kivitelStandard
Súly7

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ellenőrző kód
  • Megtekintések: 1916
  • Gyártó: Cata
  • Cikkszám: 02011012
  • Elérhető: Raktáron
  • 31,990 Ft
  • Nettó ár: 25,189 Ft

Ajánlhatok hozzá főzőlapot ?