Fizetési és szállítási információk

Fizetési módok

 • Utánvétel
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Mivel a futárszolgálatnak is kell fizetni az utánvétkezelést ezért ennek a díja  netó 780 Ft
 • Banki átutalás  : A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.
 • Barion
  A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük. 
 • Banki átutalásnál és Barion fizetésnél nincs utánvétkezelési díj!


Átvételi módok, átvételi díjak

  • Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

    
   Szállítási díjak:
   35 kg alatt kisháztartási gépek és egyebek nettó 1450 FT
   35 kg felett nagy háztartási gépek nettó 4500 Ft
   Utánvét kezelési díj netó 780 Ft
  • Személyes átvétel
   Székhely szerinti átvételi lehetőséget is választhat, de csak ha előreutalással vagy kártyás fizetéssel előre rendezte a vásárlás összegét.

Teljesítési határidő

Alap esetben ha a termék van készleten akkor 3 nap.  Ha külső raktáron van a termék akkor 6 nap, Ha a webáruházban  3-4 hét megjelölés látható akkor az a termék nincs az országban, akkor a rendelés 3-4 hét.