A valóban halk páraelszívó

ÍrtaJuhász A2019/07/250 Hozzászolás(ok)Páraelszívók bemutató videók,

 

Nem véletlen, hogy nem hallod a páraelszívó hangját!

 

Te is szeretnél egy halk páraelszívót?

Ebben a kis videóban mutatnám meg, hogy milyen is egy igazán halk páraelszívó.

Egy Cata GT-PLUS 45 X/L INOX síkba építhető páraelszívó házat szereltünk be a konyhabútorba. A ház homlokzatára pedig a saját gyártású külső motor burkolatot helyeztünk fel. A két egység között több mint 5 méter távolság van.

Fontos megemlítenem, hogy minimum 3 fm távolság kell, hogy ennyire halk legyen az elszívás. Egy másik páraelszívós videómban megnézheted milyen hangja van egy ugyan ilyen elszívónak ha a motor a gyári helyén a saját burkolatában van.

Fontos megemlíteni, hogy külső motor választásakor figyelembe kell venni a két készülék közötti távolságot és az elszívó cső útvonalát is. (Erről bővebben írtunk itt: KÜLSŐ MOTOROS PÁRAELSZÍVÓ RENDSZER TELEPÍTÉSI SEGÉDLET) című cikkünkben.

Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy a konyhában vagy a vele egy légtérben töltött idő zavartalanul telijen.

A külső motoros páraelszívó rendelés esetén, az előre szerelt készülékből szereljük át a motort az általunk gyártott vízhatlan elszívóházba, gyorscsatlakozóval látjuk el, hogy bárki otthon könnyen el tudja végezni a beépítését és a külső motor felhelyezését. A videóban a háttérben hallható televízió csak 1 darab ajtóval elválasztott, külön helyiségből hallható, legalább 6 fm távolságból. Ennél a beépítésnél csak sima egyszerű légtechnikai csöveket használtunk. Ekkora távolságnál mint ami itt is a rendelkezésünkre ált, már nem volt indokolt a hangszigetelt légtechnika.

Hogy mennyire halk a páraelszivó azt jól szemlélteti a kapcsolók kattanásának hangereje.

Gyere és válassz egy neked tetsző külső motoros páraelszívót

 

 

Hozzászól