Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Te sem hallod a páraelszívó hangját?

ÍrtaJohn2019/07/250 Hozzászolás(ok)Páraelszívók bemutató videók,

 

Nem véletlen, hogy nem hallod a páraelszívó hangját!

 

Ebben a kis videóban mutatnám meg, hogy mennyire csendes tud lenni egy külső motoros páraelszívó.

Egy Cata GT-PLUS 45 X/L INOX síkba építhető páraelszívó házat szereltünk be a konyhabútorba. A ház homlokzatára pedig a saját gyártású külső motor burkolatot helyeztünk fel. A két egység között kb. 5 méter távolság van.

Fontos megemlítenem, hogy minimum 3 fm távolság kell, hogy ennyire halk legyen az elszívás. Egy másik páraelszívós videómban megnézheted milyen hangja van egy ugyan ilyen elszívónak ha a motor a gyári helyén a saját burkolatában van.

A külső motoros páraelszívó legjoban szembe tűnő tulajdonsága a rendkívül halk működés.

Fontos megemlíteni, hogy külső motor választásakor figyelembe kell venni a két készülék közötti távolságot és az elszívó cső útvonalát is. (Erről bővebben írtunk itt: KÜLSŐ MOTOROS PÁRAELSZÍVÓ RENDSZER TELEPÍTÉSI SEGÉDLET) című cikkünkben.

Ez teszi lehetővé, hogy a konyhában vagy a vele egy légtérben töltött idő zavartalanul telijen.

A külső motoros páraelszívó rendelés esetén, az előre szerelt készülékből szereljük át a motort az általunk gyártott vízhatlan elszívóházba, gyorscsatlakozóval látjuk el, hogy bárki otthon könnyen el tudja végezni a beépítését és a külső motor felhelyezését. A videóban a háttérben hallható televízió csak 1 darab ajtóval elválasztott, külön helyiségből hallható, legalább 6 m távolságból. Az elszívó csendességét jól szemlélteti a kapcsolók kattanásának hangereje.

Gyere és válassz egy neked tetsző külső motoros páraelszívót

 

 

Hozzászól