3 ok, amiért megéri szárítógépet venni

ÍrtaJuhász A2022/01/270 Hozzászolás(ok)Háztartási gép Hírek,

 A modern tudománynak köszönhetően szerencsére már nem kell kézzel mosnunk, hanem remek mosógépek állnak rendelkezésünkre - és még jobb, hogy lassan a sok helyet foglaló, hamar rozsdásodó   teregőállványoknak is búcsút inthetünk a szárítógépeknek köszönhetően! Ha már hosszabb ideje gondolkodunk azon, mi miatt érdemes beszerezni egyet, de még bizonytalanok vagyunk, akkor itt elolvasható, miért ne kerülgesse tovább a döntést, és válasszon egyet otthonába!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Helytakarékos megoldás

 Hányszor fortyogtunk már azon, hogy a teregőt nem tudjuk hova eldugni a vendégek elől? Mennyiszer kellett átpakolni másik  szobába a száradó ruhákat, ha váratlanul beugrott egy ismerős? Ráadásul be is rozsdásodott az egyik drót, míg a másik  leszakadt, és nem fér el rajta a lepedő. Ismerős problémák? 

 Nos, egy jól kiválasztott szárítógéppel ezeket a problémákat elfelejthetjük. Ugyanis a programja segítségével sokkal kevesebb  ruhát kell kiteregetni hosszan, és hamarabb viselhetjük azokat, ami a téli időszakban különösen nagy előny. 

 Kettő az egyben, vagy éppen külön jobb

Ha valóban kevés a hely a lakásban, akkor érdemes olyan mosógépet választani, amelybe beépített szárítóprogram van. Ugyanakkor egy keskenyebb alkatú, önálló szárítógéppel felgyorsítható a nagymosás nap: míg a mosógép mos, addig a már kimosott ruhákat átpakolhatjuk a szárítóba, amely csendben és gyorsan előkészíti akár szekrénykészre, akár vasalásra a ruhákat.

Fertőtlenít

A szárítógépeken már beállítható az, hogy mekkora hőfokon szárítsa át a ruhákat, esetleg alkalmazzon-e külön gőzölést is hozzá. Ezekkel a programokkal a nagy mértékben szennyezett ruhadarabok még alaposabban tisztíthatóak, és biztosak lehetünk benne, hogy sem vírus, sem baktérium nem maradt hátra. 

A lehetőségek tárháza

“No de mégis, milyen szárítógépet vegyek?” Tehetjük fel joggal a kérdést. Szerencsére a Rankito remek összefoglalót készített a jelenlegi legjobb szárítógépekről, nagy segítséget nyújtva a döntésben. Nézze meg még ma a listát!

A fotó forrása:

Robert Kneschke / Shutterstock.com

 

 

Hozzászól