Amikor ásványgyöngyökből ékszer születik

ÍrtaJuhász A2021/04/240 Hozzászolás(ok)Háztartási gép Hírek,

 Az ásványgyöngyök olyan természetes, számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkező anyagok, amelyekből egyszerűen vétek lenne nem ékszert készíteni. Csodálatos fülbevalók, mesebeli nyakláncok és karkötők, de szép gyűrűk is megálmodhatók és elkészíthetők a segítségével. Ebben a bejegyzésben minden fontos információt összegyűjtöttünk az ásványgyöngyökkel kapcsolatban.

 

Miben rejlik az ásványgyöngyök varázsa?
Az ásványgyöngyök minden egyes darabja különleges, egyedi és exkluzív, így nem csoda, hogy sokan el sem tudnának nélküle képzelni az ékszereiket. Számos szín, anyag és megjelenés közül választhatsz, ha e szépségek mellett teszed le a voksodat. Nem beszélve arról, hogy számos olyan pozitív hatásuk van, amelyek a fizikai és lelki problémákra egyaránt gyógyírként szolgálhatnak. A különböző betegségekhez konkrét típusok társíthatóak, de a szomorúság, a szorongás és az egyéb negatívumok is orvosolhatók általa. Van olyan, amely türelmesebbé tesz, de létezik olyan is, amely visszaadja a bátorságodat, harmóniát, biztos alapokat teremt vagy éppen szerelmet hoz az életedbe.

Milyen típusú ásványgyöngyök léteznek?
Számos különböző méretben és típusban léteznek ezek a nem mindennapi ásványgyöngyök.
Válogathatsz a 4 mm-es, 6 mm-es, 8 mm-es, és 10 mm-es variációk között is, de dönthetsz a színek vagy az ásvány fajtája alapján is. Az utóbbival kapcsolatban a Gyöngyékszerbolt webáruház széles kínálatában érdemes szétnézned ide kattintva.
Ha a szépségükért csodálod őket, akkor a szívednek legkedvesebb gyöngyöket érdemes választanod, ám ha hiszel a lelki és fizikai állapotra gyakorolt jótékony hatásukban, akkor természetesen ezt sem szabad figyelmen kívül hagynod a vásárlás során. Sőt, a gyöngyök mellett a szabálytalan, de egyedi hegyikristály ásványsplitterek remek kiegészítői lehetnek ékszereidnek, amelyekből szintén többféle típus létezik eltérő színekkel és hatásokkal.

Ha pedig az ásványoknál tartunk, nem maradhatnak ki a sorból a marokkövek sem, amelyek csodálatos szín- és formavilágukkal azonnal szem elé kívánkoznak. Bár ékszer készítésre nem alkalmasak, dísztálba helyezve vagy az asztalra, polcra téve esztétikus látványt nyújtanak, és igazi ékességekké válhatnak a lakásban a tükörsima felületükkel.

Milyen ékszerek készíthetők mindezekből?
Gyakorlatilag nincs olyan ékszer, amit ne hozhatnál létre ezekből a szépséges ásványgyöngyökből. Egy megfelelő alap és egyéb kiegészítők segítségével ugyanis karkötőket, nyakláncokat, de akár gyűrűket vagy fülbevalókat is készíthetsz saját kezűleg a neked leginkább tetsző gyöngyök felhasználásával.

Ajándékba is tökéletes
A szépséges ásványgyöngyökből készült ékszerek remek ajándékként is szolgálhatnak, hiszen ki ne örülne egy gyönyörű kiegészítőnek, amelyet a saját két kezeddel készítettél el csak neki? Ha az alkotásnál figyelembe veszed az ajándékozott személyiségét és stílusát, biztos lehetsz benne, hogy imádni fogja az elkészült remekművet. Ráadásul akárhányszor csak ránéz, biztosan te jutsz majd az eszébe.

Hogyan működik az ásványok hatása?
Ezeknek az ásványoknak és a belőle készült gyöngyöknek a hatása abban rejlik, hogy akárcsak a növények esetében, ezek a kövek is különféle frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból. Mivel sokan úgy vélik, hogy minden egyes betegség az érintett szerv rezonanciájának eltérését foglalja magában, ezeknek az ásványoknak a viselésével helyreállítjuk a szervezet egyensúlyát. Mivel azonban ehhez arra van szükség, hogy folyamatosan a megfelelő ásványok közelében legyünk, a legjobb megoldás erre az, ha a nap nagy részében viseled ezeket a szépségeket ékszer formájában.

Láthatod, hogy függetlenül attól, hogy hiszel-e az ásványgyöngyök jótékony hatásaiban, a szépségükről nem lehet vitatkozni. Éppen ezért bárkinek remek választást jelentenek ékszer alapanyagként, hiszen olyan egyedi és megismételhetetlen szépségek alkothatók általuk, amely biztosan nem jön veled szemben az utcán.

 

Hozzászól