Légkezelő - Légtisztító - BRIO ICON - Légkezelő, beépített bipoláris ionizációs légtisztítóval

Szállítás 3-4 hétLégkezelő - Légtisztító - BRIO ICON - Légkezelő, beépített bipoláris ionizációs légtisztítóval

Egyedi tulajdonságok:
hővisszanyerős kerámia egység, távvezérlő, LED világítás, 3 fokozat, automata mód, ECO mód, VOC hőmérséklet és páratartalom-érzékelő, forgásirányváltos BRUSHLESS motor touch control (érintővezérlés) + levél szenzor
ionizációs rendszer a levegő tisztítására, FÉM porszűrő filter, külső rács,

Exkluzív technológia a levegő tisztítására és regenerálására.

A helyiségekben nem mindig megfelelően cserélődik a levegő, így a levegő állott lehet, és a páratartalom, a penészgombák, a szagok és a különböző szennyező anyagok veszélyeztethetik a minőségét. A Falmec kutatási tevékenységei és az E.ion® technológiával felszerelt páraelszívókkal való tapasztalata hívta életre a Brio névre hallgató kétirányú, hővisszanyeréssel vezérelt szellőztető egységet, amely ötvözi az energiamegtakarítást, a hatékony légcserét és regenerációt minden belső térben.

Mindig figyeli az otthoni levegő minőségét, bárhol is tartózkodjon.
Három érzékelő figyeli a levegő minőségét, páratartalmát és hőmérsékletét. A Brio olyan érzékelővel rendelkezik, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az illékony szennyező anyagok jelenlétét a beltéri levegőben. Ez a készülék más érzékelőket is
tartalmaz a külső és belső hőmérséklet és páratartalom mérésére. A levegőminőséget egy levél szimbólum jelzi, a zöld szín jelzi ha a levegő minősége jó, a sárga szín jelzi a csökkent levegőminőséget. Automatikus üzemmódban a Brio csak szükség esetén kapcsol be, és a megfelelő levegőminőség helyreállítása után kikapcsol.

A tökéletes alak, a kör, az határozza meg a Falmec Brio légcserélők új modelljét. Az anyagok gondos megválasztása azonnal a természetreutal. Kezeletlen természetes fa keretezi a savmaratott üveglapot, amely a háttérvilágítással kombinálva olyan hatást ad, mintha lebegne a falon. Egy ikonikus forma, amely átadja a termék tisztaságát. A falon lévő Brio légiessége és könnyedsége a környezet háttérvilágítására szolgáló LED-rendszerrel rendelkezik. A kör alakú keret a folyamatos, komplex és innovatív technológiájú levegőkeringtetésre és tisztításra utal.

Hogyan is működik?

A készülék egy csendes BRUSHLESS (szénkefe nélküli) forgásirányváltós motorral, és egy hővisszanyerős kerámia egységgel van felszerelve, amelyek intelligens légcserét biztosítanak a levegő áramlási irányának a megfordításával.
1. Ciklus:
A benti, elhasznált levegőt a helyiségből elszívja, annak hőenergiáját a kerámia hővisszanyerő mag akár 90%-os hatékonysággal gyűjti és tárolja.
2. Ciklus:
A ventilátor automatikusan megfordítja a forgásirányt, és tiszta levegőt fúj be a helyiségbe. A levegő felveszi a
kerámia magban tárolt hőenergiát, így csökkentve a szellőztetés általi hőenergia veszteséget. A rendszer akár 90% feletti hővisszanyerési hatékonyságot is elér.
ECO Mode.
Egy spaciális algóritmus segítségével a Brio ECO üzemmódban is működtethető, hogy a változó külső hőmérséklet ellenére is energiahatékonyságot biztosítson, így optimalizálva a légcsere ciklusainak időtartamát.
Távvezérlő.
A készülék távvezérlővel rendelkezik, amely megjeleníti az aktuális állapotot, a különféle beállítási lehetőségeket és a
funkciókat.

Páraelszívó tulajdonságok
Csőcsatlakozás150 mm
EnergiaosztályA
Hátsó kivezetésnincs
Jelleglégkezelő
Külső motorral szerelhetőnem
Légszállítás15-120
Szélesség41
Színszatén üveg
Vezérlésérintővezérlés
VilágításLED
Zajszint18-32

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ellenőrző kód
  • Megtekintések: 1688
  • Gyártó: Falmec
  • Cikkszám: RICW40.00#B18100EU0F
  • Elérhető: Szállítás 3-4 hét
  • 461,990 Ft
  • Nettó ár: 363,772 Ft

Elszívó bekötéséhez válassz Légtechnikai tartozékot