Légkezelő - Légtisztító - BRIO EASY - Légkezelő, beépített bipoláris ionizációs légtisztítóval

Légkezelő - Légtisztító - BRIO EASY - Légkezelő, beépített bipoláris ionizációs légtisztítóval

Exkluzív technológia a levegő tisztítására és regenerálására.
A helyiségekben nem mindig megfelelően cserélődik a levegő, így a levegő állott lehet, és a páratartalom, a penészgombák, a szagok és a különböző szennyező anyagok veszélyeztethetik a minőségét. A Falmec kutatási tevékenységei és az E.ion® technológiával felszerelt páraelszívókkal való tapasztalata hívta életre a Brio névre hallgató kétirányú, hővisszanyeréssel vezérelt szellőztető egységet, amely ötvözi az energiamegtakarítást, a hatékony légcserét és regenerációt minden belső térben.

Mindig figyeli az otthoni levegő minőségét, bárhol is tartózkodjon.
Három érzékelő figyeli a levegő minőségét, páratartalmát és hőmérsékletét. A Brio olyan érzékelővel rendelkezik, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az illékony szennyező anyagok jelenlétét a beltéri levegőben. Ez a készülék más érzékelőket is
tartalmaz a külső és belső hőmérséklet és páratartalom mérésére. A levegőminőséget egy levél szimbólum jelzi, a zöld szín jelzi ha a levegő minősége jó, a sárga szín jelzi a csökkent levegőminőséget. Automatikus üzemmódban a Brio csak szükség esetén kapcsol be, és a megfelelő levegőminőség helyreállítása után kikapcsol.

A Brio Easy egy E.ion® technológiával rendelkező hőcserélő, amely köszönhetően a vezérelt bipoláris ionizátornak, a megfelelő ionokat szabadítja fel a levegőből. Ily módon mind a kellemetlen szagok és irritáló anyagok mind az egyéb szennyező anyagok, például baktériumok, vírusok, atkák, pollenek, spórák, por, vagy a kipufogógázok semlegesítődnek. A Brio Easy energiatakarékosan oldja meg mind a szellőztetést, mind a bejövő levegő szűrését. Ez a változat keretvilágítással van ellátva, amely elhalványulhat a környezethez és a napszakhoz való nagyobb alkalmazkodóképesség érdekében.

Hogyan is működik?

A készülék egy csendes BRUSHLESS (szénkefe nélküli) forgásirányváltós motorral, és egy hővisszanyerős kerámia egységgel van felszerelve, amelyek intelligens légcserét biztosítanak a levegő áramlási irányának a megfordításával.
1. Ciklus:
A benti, elhasznált levegőt a helyiségből elszívja, annak hőenergiáját a kerámia hővisszanyerő mag akár 90%-os hatékonysággal gyűjti és tárolja.
2. Ciklus:
A ventilátor automatikusan megfordítja a forgásirányt, és tiszta levegőt fúj be a helyiségbe. A levegő felveszi a
kerámia magban tárolt hőenergiát, így csökkentve a szellőztetés általi hőenergia veszteséget. A rendszercakár 90% feletti hővisszanyerési hatékonyságot is elér.
ECO Mode.
Egy spaciális algóritmus segítségével a Brio ECO üzemmódban is működtethető, hogy a változó külső hőmérséklet ellenére is energiahatékonyságot biztosítson, így optimalizálva a légcsere ciklusainak időtartamát.
Távvezérlő.
A készülék távvezérlővel rendelkezik, amely megjeleníti az aktuális állapotot, a különféle beállítási lehetőségeket és a
funkciókat.

Páraelszívó tulajdonságok
Csőcsatlakozás150 mm
EnergiaosztályA
Hátsó kivezetésnincs
Jelleglégkezelő
Külső motorral szerelhetőnem
Légszállítás15-120
Szélesség32
Színfehér szatén üveg
Vezérlésérintővezérlés
VilágításLED
Zajszint18-32

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ellenőrző kód
  • Megtekintések: 1587
  • Gyártó: Falmec
  • Cikkszám: RCHW31.00#B1810EU0F
  • Elérhető: Raktáron
  • 406,990 Ft
  • Nettó ár: 320,465 Ft

Elszívó bekötéséhez válassz Légtechnikai tartozékot